torsdag 31 december 2020

Årets sista

Igår hämtade jag årets sista bukett från byns finaste lilla blomsteraffär. Det är verkligen buketternas bukett! Den är vintervit. Den är grön. Den är silvrig. Den är rufsig och elegant på samma gång. Somliga har favoritfrisörer, som man går till för att de vet precis hur man vill ha sitt hår. Själv har jag en favoritflorist, som vet precis hur jag vill ha mina buketter. En som ska tävla i SM i blomsterbinderi under 2021. Inte så dumt att ha en sån i sin närhet, hihi!

Och så var vi framme vid årets sista dag. Maken och jag ligger i startgroparna för en stillsam nyårsafton för två här hemma på Solhäll, med god mat och god dryck. Kanske blir det finkläder, kanske blir det mysbrallor. Under kvällen har vi iallafall planerat in en stund på Skype med vårt vanliga nyårsgäng, för att upprätthålla traditionerna åtminstone lite grann. 


Aldrig har det väl varit så skönt att lägga ett år bakom sig, och aldrig har det väl känts så hoppfullt att välkomna ett nytt. Visserligen har även år 2020 haft sina ljusa stunder, men i minnet kommer det här året gå till historien som en enda lång solförmörkelse. Gott nytt år till oss allesammans! Ut med det gamla och in med det nya. Må lycka och välgång följa oss på färden. 

1 kommentar:

  1. Kära A-K alltid så berömmande och gullig!! jag önskar er ett riktigt gott nytt år 🥳
    Vi ses på det nya, när vi är friska 🦠
    /floristen

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!