måndag 5 april 2021

Snö och sol och kökslängtan

Jag har satt en mårbackapelargon i fönstret på glasverandan. Det är väl ungefär så långt som våren har kommit därute. Det börjar bli dags för stor vårstädning där, men än så länge fungerar utrymmet mest som en uppställningsplats av saker under köksrenoveringen. 


Bäst som jag stod där ute med kameran idag, så började det vräka ner snö utanför. Usch och fy... Inte vad man vill ha just nu. 


Tur att nallen som bor ute på glasverandan är rejält påpälsad. Finns det fler soon-to-be-50-åringar som köper dockkläder till sina nallar på loppis? Hmmm, riktigt friskt är det nog inte...


Sen försvann snön lika snabbt som den kom, och solen kikade fram på eftermiddagen igen. I skrivande stund på kvällen är det ingen snö alls kvar ute, och tur är väl det. 


Om allt går enligt plan, så har vi en köksleverans att se fram emot imorgon. Hurra! Det känns lite som julafton, får jag säga, för nu börjar det bli väldigt tröttsamt att leva i huller-om-buller-högar. För att inte tala om att sköta disken i en hink i duschen. Och så ska det ju bli vansinnigt spännande att se hur det blir, när allt blir på riktigt och inte bara finns inne i mitt huvud. Har vi tur kan jag kanske smygvisa något redan imorgon. 

2 kommentarer:

  1. Åhh jag kan förstå din kökslängtan faktiskt. Nallen passar bra i den klädseln. Ha Ha! Ja usch och fy för den där snön som kom idag. Hade hoppats på trädgårdsväder. Kraaam Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, trädgårdsväder har det tyvärr inte blivit mycket av i påsk. Även om vi har haft ganska soligt och fint, så är det ju så förbenat kallt. Men den riktiga vårvärmen kommer väl tids nog. Det får bli inomhuspyssel så länge.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!