onsdag 28 juli 2021

Loppisfynd på plats

En del av mina senaste loppisfynd har hittat sin plats. De små plåtburkarna från Gevalia passade till exempel in fint på en av hyllorna ute i smatten. Något innehåll har de inte fått än, men det ska vi nog kunna råda bot på. 


Den lilla gröna spegeln har också hamnat ute i smatten. Den sitter precis innanför ytterdörren, för det är ju bra att man kan kolla så att man inte har spenat mellan tänderna innan man drar iväg hemifrån, hihi! Och så är det ju lite smart att spegeln reflekterar ljuset från fönstret. Det har suttit en griffeltavla här i många år, men den var lite sönderslagen i ramen och levde lite på lånad tid. Jag återanvände samma väggfästen, så slapp jag borra om skruvarna som redan fanns i väggen. Ibland har man tur när man tänker. 


Kuskbänken hamnade ute på södersidan, där vi har en liten plattsättning mellan rabatterna. Här passar det fint att ställa lite blomkrukor med extra fägring, när mycket annat har blommat över. 


Rörstrand-tallriken och den lilla gröna Arabia-koppen har jag ställt på hyllorna i köket, men tallrikshyllan kommer nog däremot inte till användning där jag först tänkte ha den. Den kanske rentav hamnar direkt i saker-som-ska-till-loppis-högen. Så blir det ibland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!