onsdag 24 november 2021

Väldoft, odekorerat och tvära svängar

Det doftar underbart gott ute på glasverandan, där den sista äppelskörden ligger i öppna trälådor. De gyllengulröda äpplena är dessutom en härlig färgklick, som verkligen lyser upp i det dunkla novemberljuset. Kanske inte det bästa sättet att långtidsförvara frukt på, men det är kallt som i ett kylskåp här ute, och det går faktiskt åt en del äpplen när de ligger så nära till hands att man bara kan gå ut hit och plocka åt sig ett och stoppa i jobbväskan på morgnarna. 


På glasverandan står också årets adventsljusstake och väntar på att få komma in i stugan på söndag. Den är fortfarande helt odekorerad, bortsett från kuddmossan och ljusen. För en gångs skull kanske jag kör på devisen less is more och låter den vara precis som den är. Vi får väl se hur jag lyckas med det, haha!


Jag tänkte precis avsluta med att applådera det faktum att Sverige äntligen har fått sin första kvinnliga statsminister, för det är ju ändå en historisk milstolpe värd att fira, oavsett vilket parti man egentligen röstar på. Men nu läser jag att hon visst redan har hunnit avgå igen. Det är inte lätt att hänga med i svängarna när det svänger som det har gjort idag... Vi får väl se vad som händer. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!