onsdag 16 februari 2022

Årets färg

Pantone, som är världsledande inom färg och färgtrender, har utsett Very Peri till årets färg 2022. Det är en lila kulör som förvisso är väldigt vacker, men kanske en svår färg att tänka sig i inredningen, eller vad säger ni? En rabatt med blommande inslag i den här färgen skulle jag däremot kunna tänka mig.  


För mig är årets färg fortfarande grön. Varför ändra på ett vinnande koncept, hihi!

6 kommentarer:

 1. Ja inte den enklaste färgen i inredning kanske. Minns att jag älskade lila på kläder i min ungdom färgade allt i lila. Men lila blommor älskar jag och har just nu en bukett med lila tulpaner och en annan men lila rosor. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Om du lyssnar på The Great Indoors (bästa inredningspodden, enligt mig) där diskuteras denna färg friskt. Tydligen kan man som kvinna känna sig "Very Perry" en gång i månaden. I alla fall. Lila är inte min grej. Nya färgtrenden nu verkar vara väldigt klara 80talsfärger? Även mode går ju mot axelvadd och 80tal. Jag gillar lite mer skitiga färger med mer svart i.
  Men håller med den andra Pia som kommenterat. Lila blommor kan vara väldigt fint. Har en massa lila höstaster (tror jag det är) i trädgården så lila är min höstfärg. NU väntar jag mer på gula våren. Kom igen vintergäck!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, 80-talsmodet vill man ju nödvändigtvis inte uppleva igen, hihi!

   Radera
 3. Jag har lila tapet(!?) sedan drygt 20 år i ett rum. Dock inte den grälla varianten utan svag svag som lutar åt lite mullvad. Har hängt med i många svängningar och jag gillar den.
  Skorpan

  SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!