lördag 12 februari 2022

Pain au chocolat, tulpaner och filmtips

Mellan sprintstafetten och skidskyttet imorse traskade maken ner på byn för att köpa nybakat surdegsbröd, och kom sedan hem med ett rykande färskt pain au chocolate till sin lata och fortfarande pyjamasklädda hustru. Det åt jag sedan med andakt till eftermiddagskaffet, och jag kan intyga att det smakade himmelskt. 

När jag själv tog mig ner på byn var klockan närmare lunch. Målet var som vanligt byns finaste lilla blomsteraffär, där jag investerade i mitt fysiska och psykiska välbefinnande. Blommor är verkligen billig februariterapi. Den här veckan blev det lite karamelligare men ändå ganska sobra färger på tulpanerna.


På eftermiddagen klämde jag dokumentären "Tindersvindlaren", som är ny på Netflix just nu. Det är onekligen en fascinerande historia, om man får använda ett sådant adjektiv i det här sammanhanget. Mitt i allt elände finns ändå ett rejält stråk av girl power, inte minst hos den holländska tjejen som dyker upp under den sista halvtimmen av filmen och spelar svindlarens eget spel. Cool tjej! Titta, så får ni se.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!