torsdag 10 november 2022

Asfalt och AW

I förrgår fick vi asfalt längs den andra halvan av trottoaren utanför vår tomt, och även ny sådan en liten bit in på uppfarten. I dagsljus såg jag resultatet först i morse, och det ser väl ut som nylagd asfalt gör mest. Inte speciellt vackert, i synnerhet inte i kontrast mot den gamla asfalten ute på gatan. Men jag erkänner att det är praktiskt. Vår uppfart sluttar nämligen neråt i en liten backe här, så det hade blivit en konstig kant att köra över om de bara hade asfalterat själva trottoaren. Jag får väl ägna helgen åt att köra ut och in och ut och in igen, så att det blåsvarta blir lite skitigare, hihi!


Efter jobbet idag var det dags för AW med nio härliga kollegor. Det där konceptet att samlas direkt efter utstämpling från jobbet vid 16:30-snåret passar mig alldeles utmärkt. Man äter om man vill, man dricker vad man vill och man åker hem när man vill. Idag hängde vi på Fabrik, som är en relativt nyöppnad restaurang i Osby. Ett jättemysigt ställe med känsla av storstadsflärd. 


Nu är jag hemma igen och har redan hoppat i mina glamourösa pyjamasbyxor från London. Det ska bli skönt med ledig fredag imorgon. För min del får det gärna vara regnigt och grått, för jag vill mest bara gå hemma i raggsockor och päsa. Ja, och så möjligen köra bilen ut och in ett par varv på den nylagda asfalten då, hihi! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!