tisdag 15 november 2022

Granola i brevlådan

Imorse gick det minsann lätt att komma upp. Redan vid 6-snåret (medan jag fortfarande låg i sängen) fick jag nämligen ett SMS från leveransföretaget Early Bird, som talade om att de just hade hängt ett paket med tre olika sorters mumsig granola på vår brevlåda. Ja, det där med granolan skrev de ju inte, men det fattade jag ändå, för den hade jag klickat hem från en stor apoteknäthandel så sent som i söndags. Jag är ständigt på jakt efter god granola, och just den här sorten har jag läst så många lovord om på diverse bloggar den senaste tiden. Vad märket heter får ni själva läsa på bilden, för det här är inget som helst sponsrat inlägg, men efter att ha testat den till frukost kan jag bara instämma i lovsången: Precis så här ska granola vara, både i smak och konsistens. Mumsfaktorn är verkligen hög.


Nu kan man ju tycka att det är fullständigt idiotiskt att köpa färdig granola, när det egentligen är superenkelt att göra egen. Men vet ni, ibland bara orkar man inte vara duktig. Fast jag tänker idka lite industrispionage också och se vad det är för ingredienser i de här lyxiga påsarna. Sen, någon dag när jag orkar vara duktig, ska jag kopiera innehållsförteckningarna rakt av, hihi!

2 kommentarer:

  1. Oj, vad jag känner mig duktig plötsligt, som gjort granola i så många år... hahah! Men faktum är att jag nu i höst har legat av mig. Jag fick smaka sån god granola av syrran tidigare i höstas, som hon köpt i sitt lokala bageri ute på landet, så jag var där nu för några veckor sen och köpte på mig ett antal påsar. Faktiskt godare än hemgjort... ;)

    SvaraRadera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!