fredag 18 november 2022

Snökorn i luften

En kort stund på förmiddagen lyste solen in i stugan, men plötsligt vände det tvärt och höstens första snökorn började yra i luften. Förvisso bara en kort stund och uppblandat med regn, men iallafall. Maken och jag gjorde en snabb insats på eftermiddagen och svepte in utemöblerna i en presenning, och tillsammans bar vi ner ett par krukor till växthuset. Nu ikväll har temperaturen sjunkit ner mot noll, och det är riktigt ruggigt ute. Jag har tänt ljus och tagit på mig underställ och fårskinnstofflor och ligger i soffan och räknar ner timmarna till nästa avsnitt av engelska "The Split" på SVT. (Ja, jag vet att den ligger ute på SVT Play, men en fredagstradition är en fredagstradition.) Jag älskar Nicola Walker!


Imorgon finns det flera alternativ på aktiviteter, om man skulle vilja sysselsätta sig med något utanför grindstolparna. Det är julmarknad  på en närliggande gård med inredningsbutik, och så är det stor outlet på Affari of Sweden i Osby hela helgen. Jag skulle också kunna tänka mig en tur till stan för lite inför-advent-shopping. (Mitt ljusträd gick inte att laga...) Vi får väl se hur lång utflykt vädret tillåter. 

2 kommentarer:

  1. Vi/jag älskar också Nicola Walker. Sparar också på "the Split" till fredagen. Tittar inte i förväg på SVT-play. Tydligen sista säsongen av den, tråkigt nog. Ha en fortsatt trevlig helg.
    Kram Tummelisa

    SvaraRadera
    Svar
    1. Läste också att det är sista säsongen. I och för sig bra att de inte "mjölkar" ur historien hur mycket som helst. Sen kanske vi får hoppas på en ny säsong av deckaren "Saknad, aldrig glömd", där Nicola Walker också spelar huvudrollen.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!