lördag 28 januari 2023

Snöflingor, blommor och kylskåpsstädning

Idag har det faktiskt snöat några flingor över "Glesbygd", om än bara en kort stund på förmiddagen. Hade det pågått längre hade det nog kunnat bli lite vitt på backen, för det är minusgrader ute. Nu ser det mest ut som lite morgonfrost på gräsmattan. Inomhus försöker jag iallafall lura fram våren med helgblommor och min nya fina Pottery Jo-kanna. Visst blir man blir sugen på päronglass, när man ser den? Jag tycker den är så fin!


Eftermiddagens pysselprojekt blev att sanera kylskåpet, vilket verkligen var nödvändigt. Jag slängde ut en massa gamla burkar med innehåll som gick ut förra året (gudskelov ingen sill) och satte in en sådan där lazy-Susan-snurra från Clas Ohlson, så att man lätt kan snurra fram den burk man behöver. Pålägg, ost, ägg och grönt har fått egna Dymo-märkta förvaringslådor, som man lätt kan lyfta ut och ta med sig till köket. Det hela känns genast mycket mer överskådligt, får jag säga. Och rent. För stunden, iallafall...

2 kommentarer:

  1. Satt och tittade på en reklamfilm på fb om just kylskåpsstädning och såg den där snurran från Clas Ohlsson. Blev sugen på att köpa en sån. Dymo-märkta lådor verkar ju också så himlasmart. Fin kanna. Kram Pia .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag erkänner rakt av att jag är inspirerad av mängder av samarbeten, både på Instagram och bloggar den senaste tiden. Verkar som att Clas Ohlson kör en rejäl städa-kylskåpet-kampanj för tillfället. Men det ÄR ju faktiskt både skönt och smart med ordning och reda bland matvarorna.

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!