fredag 25 augusti 2023

Bukett nummer ett

Jag firar födelsedag idag också, på det sättet att jag fick gå till byns finaste lilla blomsteraffär på eftermiddagen och hämta bukett nummer ett från makens födelsedagsprenumeration. Fyra fredagar får jag hämta blomsterfägring, och jag kan själv välja vilka fredagar. (Det är ju inte ovanligt att buketterna håller i mer än en vecka.) Det där är fortfarande en genialt bra present, måste jag säga. Och titta, vilken bukett sen!


Ljusgula solrosor och tandpetarsilja från floristfröken F:s egen snittblomsodling. 


Björnbär på kvist. Som små bröstkarameller. 


Ljuvligt silvriga vallmokapslar. Och rosa nerine och så lite annat fluff på det. Så läckert!


Som ni ser på den första bilden i dagens inlägg har jag börjat smyga in möbler på glasverandan. Egentligen skulle nog golvet behöva härda ett par dagar till, men vänta med roliga saker är ju som bekant inte min starkaste sida. Jag längtar efter min första kopp kaffe i den gröna karmstolen. Kanske blir den av redan imorgon. 

4 kommentarer:

  1. Vilken fin mix i din bukett. Jag brukar sätta i en krondill i mina buketter. Björnbären skulle jag äta upp. Hi Hi. Trevlig helg! Kram Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Krondill låter fantastiskt fint. Och så god doft, sen. Det har jag tyvärr inte satt någon i år...

      Radera
  2. Vilken underbar bukett, och härlig present som du kan ha glädje av länge! Glasverandan ser väldgit fin ut, förstår att du inte vill vänta!
    Kram Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det där med buketter är onekligen en present som går hem varje år. Maken börjar tycka att det är trist att jag inte blir överraskad, men han vågar nästan inte komma med något annat, hihi! 😊

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!