lördag 27 januari 2024

En sväng till Kristianstad

Någon tur in till Hässleholm har det inte blivit idag, för det blev en sväng till Kristianstad i sällskap av maken istället. Vi gick på stan en liten runda och njöt av att det faktiskt var sol. Någon större shopping blev det inte, men jag hittade fina gröna ljus på Indiska som fick följa med hem. Ljuskonsumtionen är fortfarande stor om kvällarna här hemma, så det gäller att fylla på när man kan. 


Vi åt lunch på Sumo Sushi, och när maten kom in serverades den med rykande kolsyresnö på tallrikarna. Effektfullt så det förslog. Jag var tvungen att ta en bild. Lite som när man fick ett tomtebloss i sin banana split på 80-talets charterresor, hihi!

Vi passade på att storhandla, när vi ändå var i stan. Jag smög ner en liten murgröna i kundvagnen, som jag sedan planterade om i min lilla fårkruka från Quail när vi kom hem. Det var ett tag sedan jag hade den där krukan framme, men den är ju faktiskt ganska charmig. 


För övrigt får jag be hela Sverige om ursäkt för gårdagens resultat i handbollsmatchen mot Frankrike. Jag tittade nämligen, och nu är jag mer säker än någonsin på att min teori stämmer: Sverige vinner inte, när jag tittar. Bronsmatchen ska jag absolut hoppa över. Ni kan tacka mig sen. 

4 kommentarer:

  1. De mon côté, heureuse que la France ait gagné 😉même si c'est grâce aux prolongations !
    Douce soirée .

    SvaraRadera
    Svar
    1. Je soutiens le Danemark lors du dernier match. 😉

      Radera
  2. Wwwime-mittliv.blogspot.se28 januari 2024 kl. 09:20

    Vad kul att du var i staden jag bor i!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kristianstad är "stan" i våra krokar, fastän det är 3 mil dit, och fastän Hässleholm ligger närmare. 😊

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!