söndag 21 januari 2024

Veckans Tradera

Jag fick lite blodad tand av att veckans Tradera-försäljning gick så pass bra. 121 kronor fick jag för lådan med de små gafflarna och skedarna. Det är onekligen ett himla praktiskt sätt att sälja saker på. Vi har som bekant ett helt hus fullt av loppisfynd, och även om jag fortfarande gillar alla mina fynd, så finns det ju ändå en gräns för hur mycket grejer man kan ha. Till och med om man heter Fröken Grön... En Tradera-auktion i veckan tänker jag att jag lätt kan få till. Och helt skamlöst tänker jag att jag kan göra reklam för mina auktioner här på bloggen, hihi! Den här veckan vill de två filurerna på bilden här nedanför hitta en ny ägare. Kanske det är du? Auktionen hittar du i så fall HÄR.  

Det "värsta" med Tradera är att det är lika lätt att köpa saker som att sälja dem. Det återstår att se om jag kan hålla klickfingret under kontroll. Det kan jag inte alls lova... 😊

4 kommentarer:

  1. Fina ugglor. . . finns det några stämplar?

    SvaraRadera
  2. Tradera kan man verkligen få blodad tand på, igenkänning på det... Däremot har jag aldrig sålt nåt, men klickfingret är ständigt redo för nya klick... ;) Och så får man lite spänning i tillvaron!

    Kram Gunilla

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det där klickfingret... Man får kanske börja ha på sig grillvantar om kvällarna, hihi! 😊

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!