tisdag 13 februari 2024

Fettisdagen som blev mager

En blaskig och bister dag i februari. Blaskig för att snön smälter, och bister för att både maken och jag totalt har missat att det är fettisdagen idag. Fast den där semlan kan man ju ha tillgodo till helgen. Jag har faktiskt inte ätit en enda än i år. Och inte i december heller, om ni nu tänker att det faktiskt är fullt görbart att tjuvstarta då. Nåväl, jag njuter väl av mina franska tulpaner istället. 

Njutbart var det också att få "godsakslåda" nummer två; den här gången med hårvårdprodukter, ansiktsserum, cleanser och brun-utan-sol för ansiktet. Det är höjden av vardagslyx att få botanisera lite bland produkter man inte hade kommit på att köpa själv och sen stå i badrummet och kleta in sig med både det ena och det andra. Glad av den läckra lådan blir man också. Den kan jag spara till annat. 


Ikväll är det nog hög tid att börja på en ny bok, om jag ska hålla mitt nyårslöfte om 12 böcker under året. Frågan är bara vad jag ska välja. Helt klart något mindre tungt än "Ett litet liv", som jag inte riktigt har fått ur mitt system än. En trevlig liten mordhistoria skulle kännas mer lättsamt, hihi!

6 kommentarer:

  1. Här blir det hemgjorda semlor snart. Ett boktips: Tranorna flyger söderut av Liza Ridzén. Kram Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt med boktips! Den titeln ska jag genast googla. 😊

      Radera
  2. De fenomenala fruntimren på Grand Hotel av Ruth Kvarnström-Jones är verkligen att rekommendera. Den bygger på en sann historia samt Stockholms historia. Mycket läsnöje 📚

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den har jag inte hört talas om, men ska genast googla. Tack för tipset! 😊

      Radera
  3. Om du vill ha en trevlig (med betoning på just trevlig...) mordhistoria rekommenderar jag "Windsorknuten" (och de som kommer efter) av S.J Bennett - drottning Elizabeth II löser mord incognito.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Supertips, ju. I love British "feel good" crime! 😊

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!