tisdag 12 mars 2024

Tre krokar

När vi renoverade köket för tre år sedan köpte jag ett helt gäng trådkrokar, som jag inte hade någon direkt plan för då, men som jag tänkte kunde ge en gammaldags touch åt köket. Först funderade jag på att skruva upp dem på undersidan av hyllplanet ovanför arbetsbänken och hänga kaffemuggar där, men sen blev det aldrig så. I söndags hittade jag den där påsen med krokar igen, och i brist på annan sysselsättning roade jag mig med att skruva upp tre krokar på högra sidan av hyllan. Det är ju ändå trevligt när det hänger grejer och dinglar, lite lantligt så där, tänkte jag. 


Jag gillar designen på de där trådkrokarna. De är charmiga på något sätt, i all sin enkelhet. Vi har samma variant fast storleken mindre som handdukskrokar på sidan av lådsektionen.


Nu blev det tre vita porslinskannor som blev upphängda till att börja med, men känner jag mig själv har jag snart bytt ut dem mot något annat. Min samling trattar i Kockums-emalj skulle nog göra sig bra där. Eller något så praktiskt som favoritkaffemuggarna vi faktiskt använder. (Ja, inte makens Star Wars-mugg då...) Eller något annat löst loppisskräp, som jag har släpat hem genom åren. Det finns ju en del sådant att välja på här hemma, hrmm...

2 kommentarer:

  1. Charmigt och praktiskt på samma gång. Kram Pia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag är nog rätt nöjd med dem. Plats att hänga loppisfynd på behöver man ju alltid. 😊

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!