torsdag 29 augusti 2024

Spontan hamburgare och grimaserande flicka

Maken och jag fick lite feeling i det tropiska kvällsvädret och körde en spontan runda till Hässleholm för att äta kvällsmat på Bishop's Arms. Det blev hamburgare med både bröd och pommes, och det var ju kanske dumt, men det smakade inte dumt alls. (Ja, ni förstår vad jag menar.) Nu blev det inte något längre svirande, för det är ju trots allt en vanlig vardagkväll, men ibland är det skönt att bara göra vad som faller en in. Bara för att man kan. 


För övrigt tror jag faktiskt att Sveriges fulaste staty står i Hässleholm. Den är nästan i paritet med den där gräsliga men hysteriskt roliga statyn av Cristiano Ronaldo, om ni vet vilken jag menar. (Annars kan ni googla det, om ni vill få er ett gott skratt.) Fast skillnaden här är att den i Hässleholm nog är gjord för att vara ful med flit, för verket heter "Grimaserande flicka". Så sent som i juli skrev Norra Skånes Tidning att statyn hade blivit stulen, för hon var plötsligt borta en morgon. Sen visade det sig dock att hon bara var inne på reparation. En kul historia, ändå. 

6 kommentarer:

  1. Ja, inte kan man beskylla den för att vara vacker inte...
    Jag var tvungen att googla på Ronaldos, och nämen vilken gräslig staty, men rolig! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja Ronaldo-statyn tar alla pris. 😄

      Radera
  2. Dom godaste pommes o hamburgarna är på Träffpunkten (kiosken) i Hanaskog/EvaA

    SvaraRadera
  3. Statyn var ju hur charmig som helst! Tänk att ha en sån hemma i trädgården som tittar upp ur ett buskage och gör en grimasch mot besökare och förbipasserande. Taget, säger jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det hade jag faktiskt också kunnat tänka mig. 😄

      Radera

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!