tisdag 17 september 2024

Redo för 2025

Jag är digital på många sätt och vis, men när det gäller mina kalendervanor så är jag obotligt analog. Inget slår papper och penna på den fronten. Och inget slår känslan av en helt ny kalender. Tidigare bytte jag modell år från år, och ibland halvårsvis med för den delen, eftersom jag aldrig blev helt nöjd. Men sedan flera år tillbaka har jag hittat den ultimata modellen för mig: Moleskine daily planner i A5-storlek med hårda pärmar. Nu byter jag aldrig mer. Jag har haft en röd. Jag har haft en orange. Jag har haft en rosa. Jag har haft en gul. Årets kalender är grön, och idag kom min sedan länge beställda upplaga för 2025: En blå. 


På jobbet behöver jag rejält med skrivutrymme dagligen, så jag har valt en modell som har en sida för varje dag. Nog är det en alldeles speciell känsla att öppna pärmarna och mötas av helt oskrivna dagar. Undra vad sidan för den 4 maj 2025 kommer att fyllas med?


Fiskpennan, då? Den hittade jag i en souveniraffär på Lesbos i våras. Mina kollegor shoppade vackra grekiska kläder, väskor och skor. Jag köpte en penna som ser ut som en sardin, hihi! Jag är inte bara obotligt analog. Jag är obotligt barnslig också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jag blir så glad för att du vill lämna en kommentar!